Lange Achte 38 Scharnegoutum

Uitbeiding woning

Lange Achte 38 Scharnegoutum

Uitbeiding woning

De opdracht

De opdrachtgever wenste de eetkamer richting achtertuin uit te breiden.

Impressie bestaande toestand

 10 december 2018


Het ontwerp

De gevraagde extra ruimte is gemaakt door op de begane grond de eetkamer richting tuin te vergroten.

Het bestaande platte dak van de aanbouw wordt verlengd en grijpt om het hoofdgebouw heen. Het dak vormt boven de twee kozijnen in de zijgevel een klein afdakje. Het dak steunt op een los staand wandelement bekleed met hout. Tussen dit wandelement en de bestaande stenen muren zijn schuifpuien geplaatst.

Impressie nieuw achteraanzicht

 10 december 2018


Locatie



Meer weten over mij?


 Bureau

Nieuwsgierig naar mijn projecten?


 Projecten

Contact met mij?


 Contact